SORTEIG CAP D’ANY PER ALS SOCIS I SÒCIES DEL CALIU

15 des., 2022

m
logo

Publicat per Associació Caliu

L’Associació Caliu té com a objectiu oferir activitats culturals, d’accés a les tecnologies i d’expressió artística a la gent del barri.

Acabem el 2022 i volem premiar els nostres socis!!

Els premis seran vals de 30 € per gastar al Caliu i aniran amb la Grossa de Cap d’Any.
Premi: Vals de 30 € per gastar a L’Associació Caliu (Activitats, excursions, etc.)
Guanyadors: Els socis les 2 darreres xifres del carnet de soci dels quals coincideixin amb les 2 últimes xifres del primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d’Any.
Encara no ets soci? A partir del 16 de gener pots donar-te d’alta i gaudir de tots els avantatges per al 2023
Informació: 681943367.

Altres Publicacions

La Nostra Coral

La Nostra Coral

Tots el dilluns ens reunim per fer els Assajos de la Coral.La Coral és una de les Activitats que realitzem a l'Associació des de fa molts anys. Tant els socis com la gent del barri, tots aficionats al cant, formem part d'aquest projecte.

Pintura de Roba

Pintura de Roba

Els Nostres Projectes Aquests són alguns dels Treballs que estem realitzant al taller de Pintura de roba. Cada alumne té el seu projecte. Utilitzem diferents materials i tècniques per obtenir el millor resultat.

Sardinada

Sardinada

Sortida per Llançà i Port de la Selva El dissabte 30 d'abril hem gaudit d'un dia fantàstic. La sortida ens va portar fins a Llançà i Port de la Selva, una zona plena de bells paisatges de la nostra Costa Brava. L'excusa per compartir la jornada va ser una magnífica...